hits

MINE MÅL FOR 2019!

Nå har 2018 begynt som betyr nye mål for hva jeg vil få til dette året. Jeg har prøvd å sette mål som er realistisk for meg og for å vite hva jeg har lyst til å oppnå i år. Noen av disse målene har jeg hatt før men som jeg føler er viktig i år også, mens andre er nye mål.

 

 

FÅ NOK SØVN. 


Jeg hadde det samme målet i fjor noe som jeg følte ikke gikk så bra. Selvfølgelig jeg fikk litt bedre døgnrytme, men det varierte veldig etter hvor mye stress det var på skolen, hvor mye jeg måtte få gjort osv osv. Men nå som jeg har et fri år og skal begynne på høyskolen, føler jeg det er greit å få en ordentlig døgnrytme. 

 

 

TRENE MER.

 

Jeg begynte å trene i fjor sommer, noe som gikk veldig bra. Var av og til det ble litt lite trening osv. Derfor tenkte jeg å sette meg et lite mål om å trene mer, kanskje minst 2 ganger i uken. Men selvfølgelig har jeg mer tid så kan jeg trene mer.
 

 

SMILE MER.


Dette er det samme målet jeg hadde i fjor, men jeg har virkelig fått følt på hvor mye et smil kan gjøre for andre. Bare det å se at jeg gjør noen sin dag ved å stå på jobb og smile, det viser meg hvor lite det skal til å bare gjøre noe for noen andre. Smil er noe av det peneste et menneske kan ha på seg. 


 

MØTE VENNER OG FAMILIE OFTERE.


Jeg føler 2018 brukte jeg veldig mye tid på skole, eksamen, førerkort osv.. Venner og familie ble litt glemt i alt det som skjedde. Selvfølgelig jeg møtte de noen ganger i løpet av året men jeg skulle ønske jeg tok meg mer tid til dem. Derfor er målet mitt i 2019 å bruke mer tid på familie og venner.


 

GJØRE TING SOM GJØR MEG GLAD/LYKKELIG.


Det samme målet hadde jeg i fjor, men jeg føler det er så viktig å minne seg selv på å gjøre ting man har lyst til og som gjør deg lykkelig. For det er ofte man kanskje gjør ting man ikke har så veldig lyst til for noen andre, men noen ganger må man tenke på seg selv. Hva er det du egentlig har lyst til? Hva er det som gjør deg glad? For gjør man hele tiden ting man ikke liker eller har lyst til så får man veldig lite energi til andre ting. Og livet er for kort til å ikke gjøre ting man har lyst til og gjøre det som gjør deg lykkelig!

 

 

GJØRE MITT BESTE MED BLOGGEN.

 

Jeg har prøvd å prioritere bloggen i 2018, noe som jeg greide til en viss grad. Selvfølgelig kunne blogget enda mer, men jeg er enda veldig nye til dette med blogg. Så mitt mål for i år er å gjøre mitt beste med både bloggen og youtube. 
 

 

OPPLEVE MASSE!

 

Nå som jeg har et fri år har jeg mye tid til å dra rundt og oppleve ting. Det er noe jeg har tenkt å utnytte før jeg begynner på skolen til høsten, etter hvert som jeg planlegger ting vil dette bli lagt ut på bloggen. Men jeg kan si at jeg har planlagt en del turer som jeg gleder meg veldig til!


 

KJØPE MEG EGEN BIL?

 

Når jeg skal flytte for meg selv til høsten vurderer jeg å kjøpe meg en bil, bare for at det skal bli litt lettere å komme meg rundt. For den bilen jeg bruker nå skal vrakes i november. Men jeg har ikke helt bestemt meg enda, for jeg skal bo ganske nærme byen og vi har en bil så jeg vet ikke om det blir nødvendig med en til. Men hva jeg ender opp med vil tiden vise.


 

FLYTTE FOR MEG SELV.

 

Til høsten i 2019 skal jeg flytte for meg selv for første gang, pga skole. Dette er noe jeg gleder meg veldig til og ser frem til, jeg har snakket om å flytte for meg selv siden jeg var 14 år gammel. Og selvfølgelig dette vil det komme mer info om på både bloggen og youtube senere!
 

 

BEGYNNE PÅ HØYSKOLEN.

 

Til høsten begynner jeg på høyskolen som dere sikkert har fått med dere etter jeg har nevnt det 1000 ganger. Jeg har ikke helt bestemt meg for hva slags linje jeg skal gå enda, men jeg kommer til å dele det på bloggen når beslutningen er tatt. Det kommer til å komme en del skole innlegg iløpet av året. Litt tips og triks

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

victoria

victoria

19, Hamar

Hei. mitt navn er Victoria og jeg er 19 år gammel. jeg skriver om det som interesserer meg, min hverdag og tanker. insta: victoriaberg18 snapchat: vikka99

Kategorier

Arkiv