hits

MINE 5 BESTE TRIKS FOR Å KOMME I JULESTEMNING

I fjor lagde jeg et lignende innlegg, som veldig mange likte og som mange har lest de siste dagene nå. Hvis du vil lese innlegget fra i fjor TRYKK HER. Derfor tenkte jeg å dele mine 5 beste triks for å komme i julestemning. Dette er det som gjør at jeg kommer i julestemning fort! 

 

 

 • HØRE PÅ JULEMUSIKK.

  Julemusikk er nesten et must om man skal få julestemning. Jeg pleier i hvert fall å lage en egen spille liste med alle julesanger jeg liker. Da kan jeg enkelt og greit høre på det jeg liker. 


   
 • SE PÅ JULEFILMER.

  Julefilmer er så koselig nå som det nærmer seg jul, og det gjør at man får julestemning veldig fort! Det er så mange koselige julefilmer å se på mens man drikker litt kakao og spiler julekaker. Jeg har lagt ut to innlegg med mine favoritt julefilmer, TRYKK HER for å finne mine favoritt julefilmer fra i fjor. TRYKK HER for å finne mine favoritt julefilmer fra i år.


   
 • DRA PÅ JULEMARKED.

  Jeg har sett videoer og bilder av folk som har vært på julemarked og det ser så utrolig koselig ut. Har så lyst til å få prøvd å dra til et julemarked selv, pluss at man får opp julestemningen når man drar på sånne arrangementer.


   
 • HANDLE JULEGAVER.

  vet ikke om det er bare meg, men jeg elsker å handle julegaver. Jeg får ordentlig julestemning, synes det er skikkelig koselig selv om desember er en stressende mnd.


   
 • PYNTE TIL JUL.

  En av mine favoritt ting med julen er julepynt. Det blir så koselig etter man er ferdig med å pynte, og jeg føler ikke noe julestemning før alt av pynt er oppe. Jo fortere man får opp julepynten, jo fortere kan man komme i julestemning.
  HVA GJØR DU FOR Å KOMME I JULESTEMNING?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

victoria

victoria

19, Hamar

Hei. mitt navn er Victoria og jeg er 19 år gammel. jeg skriver om det som interesserer meg, min hverdag og tanker. insta: victoriaberg18 snapchat: vikka99

Kategorier

Arkiv