hits

DETTE HAR JEG LYST TIL Å GJØRE I DESEMBER

 

 

 • DRA TIL OSLO. Jeg sier det samme hvert år at jeg har lyst til å dra til oslo i juletiden, men det skjer jo selvfølgelig aldri. Men i år har jeg virkelig tenkt å prøve å få dratt dit, for jeg har veldig lyst til det.
   
 • BESØKE GAMLE HJEM. Jeg synes det er så trist med gamle folk som ikke har noen familie og som ikke får besøk til jul. Derfor har jeg lyst til å kjøpe en liten ting til de som er helt uten familie og besøke de.
   
 • DRA PÅ FLERE JULEMARKED. Jeg har aldri vært på julemarked før så det er noe jeg har veldig lyst til å prøve å få gjort i desember, helst før jul.
   
 • BESØKE ALLE I FAMILIEN MIN FØR JUL. Som jeg har nevnt tidligere så har jeg aldri vært på besøk hos alle i familien min før jul, men det har jeg veldig lyst til å prøve å få gjort. Siden jeg ikke ser alle på juleaften og noen av de ser jeg ikke i romjulen heller.
   
 • BAKE MASSE MASSE KAKER. Altså kake er et must når det er jul, det er det som lager halve julestemningen. Og i fjor rakk jeg ikke å lage sånn veldig mye kaker, derfor skal jeg prøve å få gjort det i år.
   
 • GJØRE MINST 1 TING HVER DAG FOR NOEN ANDRE. Julen handler om å gi til andre derfor har jeg lyst til å gjøre en ting for en person hver dag. Det du gjør trenger ikke å koste penger, bare hjelp en annen person. Enten om det er å hjelpe med å bære noe, om du ser noen som er litt triste spør om hvordan det går. Altså bare gjøre noe snilt for noen andre for å vise at man bryr seg.
   
 • SE MASSE JULEFILMER. Jeg begynte egentlig å se på julefilmer i november, så jeg har snart sett ferdig alle. Men noen julefilmer er så søte så kommer nok til å se opp igjen mange.
   
 • DRA PÅ KINO. Rett før jul så pleier det å gå noen julefilmer på kino og det har nesten blitt tradisjon å dra på kino før jul for å se julefilm. Det er jo utrolig koselig og man får litt julestemning av det.
   
 • TRENE MINST 3 GANGER I UKEN. Jeg hadde en liten pause fra trening mens jeg drev med eksamen, men nå er jeg ferdig og da har jeg lyst til å begynne å trene mye igjen. Derfor skal jeg prøve å få tid til å trene 3 ganger i uken.
   
 • LAGE NOEN YOUTUBE VIDEOER. Jeg har veldig mange video ideer i hode, men jeg har ikke lyst til å love noe om når jeg får tid til å lage de. Men jeg har veldig lyst til å lage noen youtube videoer denne mnd. Utenom de som jeg driver å redigerer som jeg skal få lagt ut så fort de er ferdig.
   
 • ROMJUL SALG. Altså for meg så er nesten romjul og nytt års salg en tradisjon, for jeg elsker å handle de tidene pluss at det er billig. Hvem liker vel ikke salg?
   
 • FÅ JULESTEMNING FØR JUL. Hvert år før jeg julestemning i sånn januar, noe som er litt sent siden da er julen over... Derfor begynte jeg å se på julefilmer og pynte til jul litt tidlig i år, i håp om at jeg får julestemning FØR jul.

 

 

Sikkert noen som blir litt forvirret på hvorfor jeg deler ting jeg har lyst til å gjøre i desember og mine planer for desember. Og det er så enkelt som det innlegget med mine planer for desember er ting jeg skal gjøre. Mens dette innlegget er ting jeg har lyst til å gjøre men som ikke er sikkert blir noe av. Tiden går veldig fort til jul og man rekker ikke å gjøre alt, men er det en dag jeg ikke har noe å gjøre så kommer jeg helt klart til å gjøre noe på denne listen!

Én kommentar

jentareiser

07.12.2018 kl.12:34

Så koslig desember planer <3

Skriv en ny kommentar

victoria

victoria

19, Hamar

Hei. mitt navn er Victoria og jeg er 19 år gammel. jeg skriver om det som interesserer meg, min hverdag og tanker. insta: victoriaberg18 snapchat: vikka99

Kategorier

Arkiv