hits

MINE 10 FAVORITT BILDER PÅ TLF

Jeg fant ideen på en annen blogg, og jeg syntes det kunne være litt spennende å lage noe lignende. Nå får dere sett noen av bildene jeg har på tlf, tror det kanskje er bare et bilde som ikke har blitt vist på bloggen før. Men av over 2000 bilder som jeg har på tlf så er dette mine 10 favoritt bilder. 

 

 

 

Dette er et bilde fra turen i Bulgaria, synes det er så fint bilde! Min favoritt hvile plass!

 

 

 

Dette bilde ble tatt i Tyrkia på et hellig sted der. Synes bilde er så kult og fint. Helt klart en av mine favoritt bilder fra Tyrkia.

 

 

 

Dette bilde er fra turen i Geiranger, synes utsikten og himmelen var så fint på dette bilde. Dette er nok favoritt bilde mitt fra hele turen.

 

 

 

OMG dette er bare en av mine favoritt bilder fra Bulgaria, for hello jeg fikk sushi og salat i samme rett... Alle vet jo at det er en av mine to favoritt ting å spise. Så dette er jo bare automatisk en av mine favoritt bilder.

 

 

 

Dette bilde ble tatt på 17 mai som sikkert mange av dere ser. Er ikke ofte vi tar bilder sammen, men jeg syntes dette bilde er fint.

 

 

 

Dette bilde ble tatt fra en av de største øyeblikkene i livet mitt, nemlig den dagen kjæresten min gikk ned på kne. Som var samme dag som bursdagen min. 

 

 

 

Dette bilde ble tatt den dagen jeg tok førerkort, så det er jo selvfølgelig en av mine favoritt bilder. For den dagen var bare så utrolig bra! Husker at jeg var så glad for at jeg hadde bestått.

 

 

 

Dette har blitt en av mine favoritt bilder, fordi dette bilde ble tatt fra den siste jentekvelden med oss alle. På selve bilde er ikke alle med, men har flere bilder fra kvelden. Nå har nesten alle flyttet unna, så blir lenge til vi får hatt en sånn kveld igjen.

 

 

 

Jeg har veldig mange bilder av tatoveringen min, men av alle de jeg har så er nok dette mitt favoritt bilde. Dette bilde ble tatt samme dagen jeg tok tatoveringen, så man ser at den ser veldig fresh ut. 

 

 

Synes dette bilde er veldig fint, noen ganger begynner jeg å savne å ha mørkt hår... Selv om håret mitt ikke var så mørkt der.

 

 

 

Hvis dere syntes det var litt interessant å se noen bilder av privat livet mitt, så kan jeg godt lage et annet innlegg hvor dere kan se andre bilder som ikke har blitt vist på bloggen. Men si ifra hva dere synes om å se bilder som ikke har blitt lagt ut på bloggen, og hva dere syntes om sånne type innlegg.

Én kommentar

Guro

08.11.2018 kl.23:20

Dette var jo en super idee.. Kanskje jeg stjeler den fra deg ;) :) Flott innlegg!

Skriv en ny kommentar

victoria

victoria

19, Hamar

Hei. mitt navn er Victoria og jeg er 19 år gammel. jeg skriver om det som interesserer meg, min hverdag og tanker. insta: victoriaberg18 snapchat: vikka99

Kategorier

Arkiv