hits

MINE VERSTE UVANER!

30 DAYS CHALLENGE: DAY 29
 
Dagens challenge er om mine uvaner. Når jeg begynte å skrive dette innlegget så syntes jeg det var skikkelig vanskelig, Men så fant jeg ut at jeg har faktisk ganske mange uvaner. Flere enn det jeg kanskje har tenkt på selv. Kjenner du deg kanskje igjen i noen av disse uvanene?
 
 
Jeg er skikkelig lat, jeg gidder ikke mer enn det jeg absolutt må gjøre. 
 
♥ Jeg er veldig treig til å få ting gjort, jeg kan få ting gjort fort om det er noe jeg interesserer meg for eller jeg liker å gjøre. Men alt annet som lekser osv er jeg veldig treig. Jeg venter alltid til siste liten og får det veldig travelt.
 
♥ Jeg er veldig rotete, spesielt når det gjelder gulvet mitt. Så jeg har alltid en dag i uken hvor jeg rydder rommet.
 
♥ Jeg er ELENDIG på å svare på meldinger. Noen ganger så driver jeg med noe annet eller så ser jeg meldingen og tenker at jeg skal svare på den etterpå, også glemmer jeg å svare. For da har jeg glemt at jeg har fått melding, også kommer jeg på det noen dager etterpå eller timer.
 
♥ Jeg kan være litt ubesluttsom, jeg kan bruke en evighet på å ta en avgjørelse. For jeg bruker så lang tid på å tenke på hvilken avgjørelse jeg vil ta... noen ganger så spør jeg også om råd før jeg tar en avgjørelse.
 
♥ Jeg liker/elsker å ha rett, selv om jeg kanskje vet at jeg har feil... enda så diskuterer jeg helt til det motsatte er bevist.

4 kommentarer

kaosverden89

14.03.2018 kl.00:31

Jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Ha en fin kveld :)

victoria

19.03.2018 kl.19:50

kaosverden89: så artig, gøy å høre at det er noen som kjenner seg igjen i det samme. Ha en fortsatt fin kveld! :)

Helena Westergren

14.03.2018 kl.19:49

hahah kjente meg igjen i alle!!

victoria

19.03.2018 kl.19:49

Helena Westergren: Haha så artig, er ikke bare jeg som har disse uvanene.

Skriv en ny kommentar

victoria

victoria

19, Hamar

Hei. mitt navn er Victoria og jeg er 18 år gammel. jeg skriver om det som interesserer meg, min hverdag og tanker. insta: victoriaberg18 snapchat: vikka99

Kategorier

Arkiv